Dania Gor±ce: - Flaki - Boeuf Strogonow - Szynka pieczona z sosem my¶liwskim - Schab po cygañsku - Schab pieczony z sosem z kurek - Schab pieczony ze ¶liwk± - Niespodzianka - Barszcz czerwony z krokietem - Barszcz bia³y z jajkiem i kie³bas±
Przystawki: - Pó³miski z wêdlinami - Kurczak z ry¿em i ananasem - Pieczarki faszerowane - Jajka faszerowane z pieczarkami - Jajka faszerowane pieczarkami - Jajka faszerowane ³ososiem - Ryba po grecku - Ryba w galarecie - ¦led¼ w oleju - ¦led¼ salsa po meksykañsku - ¦led¼ po zbójnicku - ¦led¼ w trzech smakach - Roladki z kie³basy szynkowej z farszem serowym - £oso¶ z pieprzem cytrynowym - £oso¶ z koperkiem - Pomidory faszerowane sa³atk± serow± - Tatar
Sa³atki: - Jarzynowa - Hawajska - Chiñska - Meksykañska - Pieczarkowa - Z selerem konserwowym - Grecka - Sa³atka markizy - Tuñczykowa - Krabowa - ¦ledziowa - Wêgierska - Owocowa
Galarety: - Schab - Schab ze ¶liwk± i morelami - Schab po warszawsku - Indyk w maladze - Kurczak w maladze - Karp - £oso¶ - Ozorki wieprzowe - Ro¿ki z szynki z kremem chrzanowym - Ryba faszerowana - Nó¿ki w galarecie - Jajka zawijane ³ososiem - Tymbaliki drobiowe - Szynka ze szparagami - Pier¶ z indyka w maladze
Dodatki: - Mas³o - Pieczywo - Pomidory, ogórki - Warzywa konserwowe (ogórek, pieczarka, papryka) - Napoje ch³odz±ce - Patery z owocami - Szampan na przywitanie - Kawa, herbata bez ograniczeñ
Ciasta Domowe: - Sernik z ros± - Sernik z brzoskwiniami - Sernik z makiem - Sernik z ciastem ciemnym - Sernik „ISAURA” - Biszkopt ciemny z mas± serow± - Biszkopt z mas± ananasow± - Biszkopt ze ¶mietana i owocami - Biszkopt z makiem zasma¿any - Makowiec królewski - Makowiec na cie¶cie kruchym - ¯o³±dek - Cycki „Murzynki” - Keksy - Ciasto W-Z - Miodownik - Królewiec - Snikers - Fale Dunaju - Metrowiec - Kantyczka - ¦mietanowiec na kruchym - Waciak z galarety - Rafaello - Japoñczyk - Szarlotka - Szarlotka z bita ¶mietana - Szarlotka z budyniem - Ciasto dro¿d¿owiec kruszonk± - Ciasto dro¿d¿owe z owocami - Ciasto z wi¶niami i piank± - Makowiec z biszkoptem - Babeczki - Ptysie
Ka¿dorazowo menu ustalane jest na indywidualne ¿yczenie Klienta. |